Kissanpentuja kuusi

Kissanpentuja kuusi

Ihana Miiru kantoi lopulta kaikki pienet pallerot sisälle lämpimään. Kissanpentuja löytyi kaikkiaan kuusi, kolme tyttöä ja kolme poikaa. Kisuleille on jo löytynyt uudet kodit, luovutus tapahtuu tammikuussa ❤

Klinikkareissulla

Klinikkareissulla

Koko ajan tapahtuu jotain, niin ettei perässä meinaa pysyä (ainakaan näiden keppien kanssa).
Viime viikon tiistaina suuntasimme Orimattilan Hevosklinikalle Saarisen Heikin luokse Hellun (kuvassa) ja Lucyn kanssa. Marjo Pajula toimi kuskina, Veera Koponen hoitajana.
Hellu oli alkanut ottamaan epäpuhtaita askelia vasemmassa kaarteessa ja niinpä päätettiin selvittää syy. Olin varannut Heikille ajan jo kesällä kahdelle hevoselle ja ajattelin, että neljän kuukauden päästä varmasti joku on kipeänä 🙈 Lucy alkoi ontumaan elokuun alussa ja oireet olivat sen verran epämääräiset (vapaana ei ontunut, ratsastajan kanssa ontui, mutta en saanut selville, mitä jalkaa), että ajattelin Heikin löytävän syyn. Jaloissa ei ollut moitittavaa, vaan syyksi paljastui selkäjänteen vauriot. Nyt Hellulla kolmen viikon sairasloma kavionivelen tulehduksen takia ja Lucy lomailee tammikuulle asti. Heikki kehui Lucyn ahkeraa asennetta ja arveli sen tulevan vielä hyvinkin kuntoon. Koska Lucy ei saada jäädä seisomaan, se muutti Välkyn kanssa toistaiseksi pihattoon.
Täytyy antaa tunnustusta Lucylle, joka meni tosi hienosti traileriin molemmissa päissä. Yhden kerran perusteellinen harjoittelu lastauskurssilla auttoi ❤

Sofi ja Paula TET-jaksolla

Sofi ja Paula TET-jaksolla

Tallitöihin tekee tällä viikolla lähempää tuttavuutta tämä iloinen kaksikko – Sofi Kaksonen ja Paula Lötjönen.

Hyvää syksyä Nikille ja Nellille

Hyvää syksyä Nikille ja Nellille

Ratsutilan tuttu kesäkasvo Niki Pirhonen oli tällä erää viimeisen työpäivänsä viime viikon torstaina ja työssäoppija Nelli Ulvinen perjantaina. Iso kiitos molemmille panoksesta Ratsutilan arjen pyörittämisessä. Nähdään taas!